Четвер, 2 Травня

Полуничні цукати захопили серця багатьох ласунів і навіть тих, хто не є такими. А, все через особливий солодкий смак, цікаву форму і неповторний аромат. Зберегти стиглу ягоду і насолоджуватися її смаком цілий рік це того варте. До того ж ягідна заготівля підкреслить смак бісквітних тортів,кексів, печива або стане чарівним декором зі своїм кисло-солодким смаком. Як зробити цукати з полуниці, розповість «Дніпро Регіон».

Інгредієнти:

полуниця 1 кг;
цукровий пісок 800 г;
чиста вода 1 л;
лимонна кислота щіпка.

Спосіб приготування:

  1. Стиглі ягоди, бажано цілісної форми, промивають під проточною водою, очищають від непотрібних частин.
  2. Далі в емальовану каструлю виливають воду, висипають цукор.
  3. Коли сироп закипає, додають полуницю та проварюють 10 хвилин.
  4. Ягоди переміщають на друшляк, добре проціджують.
  5. На лист вистилають пергамент, потім ягоди акуратно розкладають.
  6. Соковиту заготовку переміщують у духовку, розігріту від 35-45 градусів.
  7. Дверцю духовки тримають приочиненою для хорошого просушування.
  8. Після того, як ягоди стануть еластичними, їх переміщують у скляну банку.
  9. Щільно накривають кришкою і чекають на момент використання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: