Царський салат з корейською морквою – це справжня симфонія смаків, що поєднує в собі пікантність корейської моркви, ніжність м’яса, свіжість овочів та вишуканість оформлення. Цей салат стане окрасою будь-якого святкового столу та приємно здивує ваших гостей. Існує безліч варіацій цього салату, але ми пропонуємо вам один з найпопулярніших та найсмачніших рецептів. Про це повідомляє Дніпро Регіон.
Інгредієнти:
Печериці – 200 г
Цибуля ріпчаста – 2 шт.
Яйця – 4 шт.
Філе куряче – 300 г
Корейська морква – 300 г
Твердий сир – 100 г
Майонез
Сіль за смаком
Приготування:
1 шар: Гриби помити, покришити, цибулю почистити і дрібно нарізати. Разом з грибами посмажити на сковороді, на олії, викласти на блюдо, посолити і змастити майонезом.
2 шар: Яйця відварити, дрібно покришити, посолити та змастити майонезом.
3 шар: Куряче філе попередньо відварити і дрібно нарізати, посолити змастити майонезом.
4 шар: На середній тертці натерти сир і посипати.
5 шар: Викласти корейську моркву.