Коли літні вечори вимагають чогось легкого та водночас вишуканого, курячі шашлички з ананасами, запечені в духовці, стають ідеальним вибором. Ця страва поєднує в собі соковитість курячого м’яса, пікантність маринаду та солодкість ананасів, створюючи справжню симфонію смаку. Як приготувати курячі шашлички з ананасами в духовці. Про це повідомляє Дніпро Регіон.
Інгредієнти:
Куряче філе – 300 г.
Консервовані ананаси – 200 г.
Кетчуп – 100 г.
соєвий соус – 100 г.
Приготування:
1. Нарізати куряче філе на невеликі шматочки. Також на невеликі шматочки нарізати ананаси.
2. Змішати соєвий соус із кетчупом. Додати в отриманий соус куряче філе і поставити маринуватися в холодильник на 40 хвилин.
3. Насадити на шпажки філе та ананаси, чергуючи їх між собою. Застелити лист папером для запікання.
4. Викласти на неї шпажки з шашличком.
5. Поставити форму в духовку і запікати протягом сорока хвилин при 180.