Відома блогерша Марина Гармаш розповіла простий та доступний рецепт тертого пирога. Готувати його одне задоволення. Про це повідомляє Дніпро Регіон з посиланням на Марину Гармаш.
Готувала тертий пиріг дуже багато разів, але ніколи не робила його на смальці, а даремно. Бо це як виявилося дуже смачно. Тому ж пропоную і вам приготувати, впевнена вам спадобається. Ніжний, солодкий пиріг з цікавою ноткою яку надасть прослойка з повидла чи джему. Особливо смачно готувати тертий пиріг з джемом з чорної смородини, але якщо його немає як у мене, то готуйте з чим є. На мою думку буде цікаво та оригінально з вишневим, яблучним, чи сливовим джемами. Дівчата, одразу пишу пекла в круглій формі діаметр 31 см.
Потрібно: 2 яйця, 3 – 4 ст. л. цукру, щіпка солі, 1 ч. л. ванільного цукру, 1 ч. л. розпушувача, 200 гр розтопленого теплого смальцю, 450 гр борошна
Начинка: джем, повидло за смаком
Збийте яйця з цукром, сіллю та ванільним цукром за допомогою виделки. Додайте розтоплений теплий смалець, введіть поступово борошно з розпушувачем. Замісіть м’яке тісто. Розділіть на дві частини, більшу та меншу. Меншу частину покладіть в пакет чи в харчову плівку, відправте в морозильну камеру на 30 хвилин. Форму для випічки не змащуйте, та не використовуйте пергамент, нічого не пристає. Сформуйте з великої частини тіста пиріг. За допомогою долонь, притискаючи тісто до деко, зробіть невеликі бортики. Змастіть джемом. Меншу частину достаньте з морозильної камери, натріть на терку та посипте зверху на джем. Я натираю одразу над пирогом, так зручніше. Випікайте в зазделегідь розігрітій духовці при температурі 180 градусів 30 – 40 хвилин. Мені легше було нарізати пиріг прямо в формі, ще теплим. Дівчата дуже рекомендую. Буду пекти хлопцям обов’язково.
Смачних та приємних моментів!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: