Теплий салат із печінкою – це чудова альтернатива традиційним стравам. Соковита печінка у поєднанні зі свіжими овочами та легким соусом створює гармонійний смак і насичує організм необхідними вітамінами та мінералами. Теплий салат з курячою печінкою та фруктами має вишуканий смак, проте пасує не лише на свята. Як приготувати смачний салат на швидку руку, розповість Дніпро Регіон.
Інгредієнти:
Куряча печінка – 300 г.
помідори – 2-3 шт.
Цибуля червона – ½ головки.
Перець болгарський – ½ шт.
Рукола – 30 гр.
волоські горіхи – 30 г.
Петрушка – за смаком
Сіль, перець, сік лимона – за смаком
Олія оливкова – 1-2 ст.л.
Приготування:
1. Сковороду добре нагріти,
додати пару крапель олії та обсмажити печінку до золотистої скоринки, не більше 10-15 хвилин.
2. Всі овочі нарізати,
Горіхи подрібнити.
3. Перемішати печінку з усіма овочами, зеленню та спеціями, додати горіхи та заправити олією з лимонним соком.