Салат у корзинках з лаваша – це чудова альтернатива традиційній подачі салатів. Хрусткі та легкі корзинки додають страві оригінальності та святкового вигляду, а різноманітність начинок дозволяє задовольнити будь-який смак. Ось кілька ідей та порад, як приготувати цю ефектну закуску. Про це повідомляє Дніпро Регіон.
Інгредієнти:
1 великий лист лаваша.
1/2 б. консервованої кукурудзи.
3 варені яйця.
200 г сиру фета.
100 г помідорів чері.
Пучок шпинату.
Сіль.
Майонез.
Зерна кунжуту.
Приготування:
1. З лаваша вирізати квадратики, у мене вийшло 10 штук.
2. Помістити їх у форму для випічки кексів, запекти при температурі 200 градусів 10-15 хв, до рум’яності.
3. У мисці зʼєднати кукурудзу, нарізані кубиком яйця, сир.
4. Помідори розрізати на чотири частини, додати нарізаний шпинат. За потреби підсолити і заправити майонезом.
5. Салат перекласти у підготовлені раніше корзинки і одразу ж подавати.