Субота, 28 Грудня

Салат у корзинках з лаваша – це чудова альтернатива традиційній подачі салатів. Хрусткі та легкі корзинки додають страві оригінальності та святкового вигляду, а різноманітність начинок дозволяє задовольнити будь-який смак. Ось кілька ідей та порад, як приготувати цю ефектну закуску. Про це повідомляє Дніпро Регіон.

Інгредієнти:

1 великий лист лаваша.
1/2 б. консервованої кукурудзи.
3 варені яйця.
200 г сиру фета.
100 г помідорів чері.
Пучок шпинату.
Сіль.
Майонез.
Зерна кунжуту.

Приготування:

1. З лаваша вирізати квадратики, у мене вийшло 10 штук.
2. Помістити їх у форму для випічки кексів, запекти при температурі 200 градусів 10-15 хв, до рум’яності.
3. У мисці зʼєднати кукурудзу, нарізані кубиком яйця, сир.
4. Помідори розрізати на чотири частини, додати нарізаний шпинат. За потреби підсолити і заправити майонезом.
5. Салат перекласти у підготовлені раніше корзинки і одразу ж подавати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: