Четвер, 24 Жовтня

У сезон молодих кабачків приготуйте корисну та смачну страву–запечені в духовці човники з кабачків, начинені м’ясним фаршем, овочами та сиром. Кабачки приготовлені за цим рецептом можна подавати на святковий стіл, бо приготовлене блюдо виходить дуже смачним, розповідає «Дніпро Регіон».

Інгредієнти:

  • кабачки– 3 шт.;
  • оливкової олії – 2 ч. л.;
  • цибулина – 1 шт.;
  • часнику – 1 зубчик;
  • яловичого фаршу – 300 г;
  • помідор нарізаний кубиками – 1 шт.;
  • нарізаний болгарський перець – 1 шт.;
  • соус маринару – 1/2 склянки;
  • італійської приправи – 1 1/2 ч. л.;
  • перець мелений – 1/4 ч. л.;
  • сир моцарелла – 1 чашка.

Приготування фаршированих кабачків:

  1. Фарш для начинки роблять із сиру та сметани, взятих по 100 г, 2 стебел селери, моркви та великої цибулини. Потрібно також сіль і мелений перець, баночка кукурудзи, олію.
  2. Овочі потрібно промити, очистити, дрібно нарізати та пасерувати на сковорідці з олією.
  3.  Потім знімають сковороду з вогню, додають фарш і трохи соусу маринари. Підсолюють, посипають перцем, італійськими травами, перемішують.
  4. Молоді середнього розміру кабачки розрізають навпіл, виймають серцевину (якщо кабачки підготувати заздалегідь, то серцевину овочів можна дрібно порізати і протушкувати з фаршем для начинки).
  5. Приготовленою раніше сумішшю фарширують кабачкові “човники” і розкладають їх на промазаному маслом деку або у формі.
  6. Присипають все сиром, зеленню.
  7. Випікають фаршировані кабачки близько 25 хвилин або доки кабачок не стане м’яким і сир не стане бульбастим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: