Як приготувати смажену печінка індички з яблуками та цибулею. Шукаєте оригінальний та швидкий рецепт для вечері? Спробуйте поєднати ніжну індичу печінку з ароматними яблуками та карамелізованою цибулею. Ця страва – справжня симфонія смаків, де м’якість печінки гармонійно доповнюється кислинкою яблук та солодкістю цибулі. Про це повідомляє Дніпро Регіон.
Інгредієнти:
– Печінка індички — 450–500 г
– Ріпчаста цибуля — 1 штука
– Кисло-солодкі яблука — 2-3 штуки
– Рослинна олія — 2-3 ст. ложки
– Вода — 60–70 мл
– Сіль — за смаком
Приготування:
1. Промийте субпродукт під проточною водою. Наріжте печінку середніми шматочками, цибулю — невеликими, яблука — часточками. Чистити яблука не обов’язково. Досить видалити серцевину.
2. Нагрійте олію на середньому вогні на сковороді. Обсмажте печінку за кілька хвилин, щоб шматочки змінили свій колір. Викладіть на тарілку. Чим дрібніші шматочки, тим швидше вони будуть готові.
3. У тій же сковороді обсмажте яблука з цибулею за 4-5 хвилин.
4. Поверніть печінку на сковороду. Налийте трохи гарячої води і посоліть. Накрийте кришкою і залиште на вогні ще на 4-5 хвилин.