Субота, 23 Листопада

Квашені помідори – це не просто закуска, а справжня насолода для гурманів. Їхній аромат і смак нагадують про літо, сонце і тепло. Квашені помідори – це чудова заготівля на зиму, яка додасть різноманітності вашому столу. Давайте дізнаємося, як приготувати їх вдома. Про це повідомляє Дніпро Регіон.

Інгредієнти:

Помідори сорту сливка – 2 кг.
Холодна вода – 1 л.
Сіль – 2 ст.л.
Цукор – 1 ст.л.
Гірчиця в порошку – 1 ст.л.
Часник – 3 зуб.
Духмяний і чорний перець горошком – по 1/2 ч.л.
Парасольки кропу, листя хрону і корінь

Приготування:

Помідори і зелень вимити.На дно миски чи банки скласти частину зелені і помідори.
У воді розчинити сіль і цукор, додати спеції.Залити помідори маринадом (рідина має майже покривати). Накрити листям хрону і поставити під невеликий гніт (тарілка і банка/миска з водою).Залишити на 4-5 днів мінімум, при кімнатній температурі (чим довше стоятимуть, тим різкішими будуть).Сквашені помідори перекласти в банку/контейнер і зберігати в холодильнику.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: