П’ятниця, 22 Листопада

Печена картопля в горщиках: ароматна класика української кухні. Печена картопля в горщиках – це страва, яка ніколи не виходить з моди. Ароматна, ситна і неймовірно смачна, вона стане окрасою будь-якого столу. Сьогодні ми розкриємо секрети приготування цієї страви, щоб ви могли насолодитися нею у себе вдома. Як приготувати просту та смачну страву, розповість Дніпро Регіон.

Інгредієнти:

Телятина
Картопля
Шампіньйони
Цибуля
Часник
Зелень
Лавровий лист
Сіль

Приготування:

1. Соус: сметана, майонез, сіль.
2. На дно глечика ставимо лавровий лист, нарізану кольцами цибулю.
3. Далі викладаємо телятину, трішки солимо і перчимо.
4. Накладаємо картоплю, потім шампіньйони і знову телятину.
5. Накриваємо і ставимо в холодну духовку, запікаємо 30 хв/150С, потім ще 1-1,5 год/130С.
6. Викладаємо в горщики по зубчику натертого часника, поливаємо соусом (по 3 ст.л) і запікаємо ще 15-20 хв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: