Четвер, 2 Травня

Любов’ю до бутербродів люди перейнялися досить давно. Є припущення, що після винайдення хліба, люди стали класти на нього різну начинку. В основному бутерброди робили з м’ясом та рибою, іноді замінюючи тваринну їжу на рослинну.

Далі бутерброди почали робити з різними начинками. Це призвело до розвитку культури споживання сендвічів, бургерів та інших подібних страв із хлібом. Проте, до ХІХ століття хліб з начинкою у відсутності якогось конкретно назви. В результаті всі бутерброди стали називатися як булка з олією.

Пропонуємо приготувати бутерброди без вершкового масла, а з більш ситними продуктами. Як саме, розповість «Дніпро Регіон».

Інгредієнти для гарячих бутербродів:

  • яйця – 2 шт.;
  • сіль – щіпка;
  • сметана – 2 ст. л.;
  • цибуля ріпчаста – шт.;
  • сир – 100 г.

Приготування гарячих бутербродів:

  1. Подрібнюємо на великих різцях терки сир, нарізаємо дрібним кубиком цибулину.
  2. У мисці з’єднуємо яйця зі сметаною та сіллю, змішуємо до однорідності.
  3. У суміш викладаємо сир та цибулю, знову змішуємо.
  4. Змащуємо масою скибочки батона.
  5. На сковороді, змащеній олією, обсмажуємо на вогні нижче середнього бутерброди.
  6. З кожного боку готуємо бутерброди по кілька хвилин.

Це гарний варіант сніданку з найпростіших інгредієнтів.

Поєднувати бутерброди можна з яєчнею і навіть кашею.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: