П’ятниця, 27 Грудня

Хто ж не любить ароматні, рум’яні біляші, що тануть у роті? Ця страва ідеально підійде для сімейної вечері або ж для того, щоб порадувати друзів. Сьогодні ми поділимося з вами простим рецептом, завдяки якому ви зможете приготувати справжні домашні біляші. Як приготувати, дивіться рецепт від сайту Дніпро Регіон.

Інгредієнти для тіста:

– 300 мл молока
– 300 мл води
– 50 г вершкового масла
– 1 ст. л. цукру
– 1 ч. л. солі
– 2 пакетики сухих дріжджів (22 г)
– 1 яйце
– 1 кг борошна

Інгредієнти для начинки:
– 1 кг фаршу
– 1 ст. л. солі
– чорний перець за смаком
– 2 цибулини, натерті на великій тертці

Спосіб приготування:

1. Приготування тіста:
1. Підігрійте молоко та воду до теплого стану (не гарячого).
2. Додайте вершкове масло, цукор, сіль і дріжджі, ретельно перемішайте, поки дріжджі не розчиняться.
3. Збийте яйце та додайте до суміші.
4. Поступово всипайте борошно, замішуючи тісто, поки воно не стане м’яким і еластичним.
5. Накрийте тісто рушником і залиште в теплому місці на 1 годину для підйому.

2. Приготування начинки:

1. Змішайте фарш із натертою цибулею.
2. Додайте сіль і перець, ретельно перемішайте.

3. Формування біляшів:

1. Після підйому розділіть тісто на невеликі кульки.
2. Розкачайте кожну кульку в тонкий корж.
3. Покладіть у центр коржа ложку начинки.
4. Сформуйте біляші, защипуючи краї, але залишаючи отвір у центрі (за бажанням).

4. Смаження:

1. Розігрійте сковороду з великою кількістю олії.
2. Смажте біляші на середньому вогні, спочатку отвором донизу, потім переверніть.
3. Готуйте до золотистої скоринки.

Біляші готові! Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: