Четвер, 2 Травня

Риба – дуже смачний та найголовніше – цінний продукт, який потрібно їсти всім, мінімум – двічі на тиждень. З бюджетних та корисних фахівці виділяють оселедець та скумбрію у будь-якому вигляді, особливо другу. Її можна маринувати, запікати, солити, варити,  повідомляє  Дніпро Регіон

Інгредієнти:

  • свіжоморожена скумбрія – 2 шт.
  • цибуля – 2 шт.
  • вода – 250 мл
  • цукор – 0,5 год. л.
  • солі – 2 ч. л.
  • чорний перець – 1/2 ч. л.
  • запашний перець – 1/3 ч. л.
  • гвоздика – 5-6 шт.
    • коріандр горошком – 1/2 ч. л.
    • соняшникова олія – 2 ст. л.
    • яблучний оцет – 2,5 ст. л.

2. Закип’ятіть воду, додайте сіль, цукор, гвоздику, перець горошком, мелений, коріандр, олію, перемішайте й варіть маринад близько 1 хвилини.

3. Дайте маринаду охолонути й влийте оцет.

4. Цибулю поріжте тонкими півкільцями й додайте порізану скумбрію.

5. Залийте маринадом та поставте в холодильник на добу.

Готова риба за смаком буде не гіршою, ніж червона риба.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: