Четвер, 30 Січня

Ліванський часниковий соус тум – це справжній вибух смаку, який додасть пікантності будь-якій страві. Його гострий, ароматний смак ідеально поєднується з м’ясом, овочами та хлібом. Давайте приготуємо цей соус разом! Як приготувати смакоту, розповість Дніпро Регіон.

Пропонуємо приготувати ліванський часниковий соус Тум. Тум — це культовий ліванський часниковий айолі, виготовлений із сирого часнику та олії. За кольором і текстурою він схожий на майонез, але з дуже гострим смаком.

Як приготувати ліванський часниковий соус

Інгредієнти:

– Часник – 130 г
– Сіль – 1 ч. ложка
– Лимонний сік – 60 мл
– Рослинна олія – 600 мл
– Вода – 60 млПриготування:

1․ Розріжте кожен зубчик часнику вздовж навпіл. Викладіть у подрібнювач, додайте сіль. Вага часнику вказана у вже очищеному вигляді.
2․ Збивайте по кілька секунд з перервами, поки часник не перетвориться на кашку. Періодично зчищайте зі стін подрібнені шматочки.
3․ Влийте столову ложку лимонного соку. Продовжуйте збивати до кремоподібної маси. Потім введіть ложку соку і перемішайте.
4․ Не виключаючи прилад, повільно влийте 100 мл олії та ложку соку. Продовжуйте додавати такі ж порції, доки скінчиться сік.
Беріть нейтральну олію без запаху. Відмінно підійде виноградне чи рапсове.
5․ Потім повторіть те саме, додаючи воду замість соку. Соус повинен вийти однорідним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: