Субота, 10 Травня

У світі випічки існують свої неперевершені хіти, і сінабони, без сумніву, посідають одне з почесних місць. Їхній п’янкий аромат кориці та вершкового сиру здатен розбудити найвибагливішого гурмана. Але сьогодні ми пропонуємо вам поглянути на цю класику під іншим кутом, додавши до неї яскравий ягідний акцент – сінабони з чорницями. Про це повідомляє Дніпро Регіон.

Уявіть собі ніжне, повітряне тісто, просочене ароматною корицевою начинкою, де між шарами ховаються соковиті, трохи кислуваті чорниці. Під час випікання вони лопаються, віддаючи свій насичений колір та неповторний лісовий аромат, який гармонійно переплітається з теплими нотками спецій.

Але справжня магія починається після того, як рум’яні булочки дістаються з духовки. Їх огортає шапка ніжного, кремового сирного крему, який тане на гарячій поверхні, створюючи ідеальну симфонію смаків. Легка кислинка чорниці вносить у цю солодку ідилію свіжу нотку, роблячи кожен укус неповторним.

Приготування сінабонів з чорницями – це невелика кулінарна пригода, яка винагороджує не лише чудовим результатом, але й самим процесом. Замішування м’якого тіста, розкочування його в ароматний пласт, щедре посипання корицею та викладання соковитих ягід – у кожному етапі відчувається турбота та бажання створити щось особливе.

Ці чорничні сінабони стануть чудовим доповненням до ранкової кави, затишного чаювання або ж особливим десертом для святкового столу. Їхній яскравий вигляд та неперевершений смак неодмінно піднімуть настрій та подарують відчуття справжньої насолоди. Спробуйте цей рецепт, і ви відкриєте для себе нову грань улюбленої випічки, де класика зустрічається з літньою свіжістю, створюючи справжнє чорничне диво.

Складові:

сухі дріжджі — 7 г або 20 г живих
молоко — 200 мл
масло 82% — 100 г
яйця — 2 шт.
цукор — 100 г
сіль — дрібка
борошно — 600 г

Начинка:
чорниці — 250 г
цукор — 125 г
лимонний сік — 2ч л

Помадка:
крем-сир — 180 г
масло — 30 г
цукрова пудра — 50 г
ванілін

Приготування:

Змішати тепле молоко з цукром, дрібкою солі і дріжджами. Збити яйця. Додати їх та розтоплене масло до молока. Перемішати. Додати борошно. Замісити тісто, воно не повинне прилипати до рук. Залишити його на півтори години, щоб піднялося. Чорниці, цукор і лимонний сік варимо до загустіння на середньому вогні. Має вийти консистенція джему. Тісто розкатуємо у прямокутник. Змащуємо чорничним джемом, скручуємо і нарізаємо на шматки. Стелимо форму пергаментом та викладаємо туди булочки. Даємо постояти 20 хвилин. Печемо 20-25 хвилин при температурі 170*С. Розтоплене масло з‘єднуємо з крем-сиром. Додаємо цукрову пудру і ванілін, перемішуємо. Покриваємо булочки помадкою.

Смачного!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голоси
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Буду рада вашим думкам, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: