Понеділок, 18 Серпня

Найпростіший і найшвидший рецепт приготування торта-суфле Пташине молоко. Детальніше розповість Дніпро Регіон

Інгредієнти:

3 – яйця
125 гр – муки
1 ч.л.- розпушувача
125 гр – цукру
50 гр – какао
30 гр – розтоплене вершкове масло

Приготування:

Збити яйця з цукром, додати борошно, що просіяє, розпушувач і какао. Вимішати до однорідності. Наприкінці влити розтоплене вершкове масло. Добре все перемішати.
Помістити масу у форму діаметром 20 див.
Випекти при 180-200 гр. хвилин 20 до готовності. Остудити.

Суфле:

5 – білків
300 гр – цукрової пудри
10 гр – желатину
100 гр – води

Приготування:

Замочіть желатин у воді на 10 хвилин. Потім нагріти його до розчинення та відставити охолоджуватися.

Збити білки у міцну піну. Продовжуючи збивати всипати цукрову пудру. Збивати до густини крему. Потім, знову ж таки не перестаючи збивати, влити желатин.

Корж розрізати або дві частини, або трохи зрізати верхній шар і залишити один. У роз’ємну форму покласти корж, за бажанням просочити його вершковим лікером. Вилити зверху суфле.

Якщо два коржі, то накрити суфле другим коржем. Поставити в холодильник до застигання на 3-4 години.

Глазур:

150 гр чорного шоколаду
100 вершкового масла
У сотейник кладемо олію та шматочки шоколаду. На маленькому вогні постійно помішуючи, доводимо до однорідності і даємо охолонути.

Застиглий торт відокремити від бортів роз’ємної форми і облити глазур’ю. Ну і залишилося лише дочекатися, поки вона, глазур, тобто застигне.

Приємного апетиту!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голоси
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Буду рада вашим думкам, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: