Бісквітний рулет з варенням – це чудовий десерт для сімейного чаювання або святкового столу. Він завжди користується успіхом у дітей та дорослих завдяки своєму ніжному смаку та апетитному вигляду.
Наповнення у бісквітному рулеті може бути абсолютно будь-яким – від повидла і варення, до вершкового чи шоколадного крему.
Рецептом, як приготувати, швидкий бісквітний рулет з варенням поділиться Дніпро Регіон.
Інгредієнти:
- Курячі яйця – 3 шт.
- Цукор – 1 стакан
- Пшеничне борошно – 1 стакан
- Сода – 1 ч.л., яку гасять оцтом
- Варення будь-яке – 4 ст.л.
- Цукрова пудра – 30 г
- Мед – 3 ст.л.
Приготування:
- Яйця, мед, цукор, пшеничне борошно, соду, збити за допомогою міксера до однорідної маси.
- Застелити деко пергаментом, змастити вершковим маслом і вилити рівним шаром тісто. Випікати в духовці від 5 хв. до 15 хв.
- Потім його потрібно вкрити вологим рушником на 5 хвилин.
- Розкрутити та змастити бісквіт варенням. Скрутити рулет і посипати цукровою пудрою або різними кондитерськими прикрасами, на свій смак.
- Порізати на шматочки й подати до столу.
Смачного!