Середа, 5 Лютого

Бісквітний рулет з варенням – це чудовий десерт для сімейного чаювання або святкового столу. Він завжди користується успіхом у дітей та дорослих завдяки своєму ніжному смаку та апетитному вигляду.

Наповнення у бісквітному рулеті може бути абсолютно будь-яким – від повидла і варення, до вершкового чи шоколадного крему.

Рецептом, як приготувати, швидкий бісквітний рулет з варенням поділиться Дніпро Регіон.

Інгредієнти:

  • Курячі яйця – 3 шт.
  • Цукор – 1 стакан
  • Пшеничне борошно – 1 стакан
  • Сода – 1 ч.л., яку гасять оцтом
  • Варення будь-яке – 4 ст.л.
  • Цукрова пудра – 30 г
  • Мед – 3 ст.л.

Приготування:

  1. Яйця, мед, цукор, пшеничне борошно, соду, збити за допомогою міксера до однорідної маси.
  2. Застелити деко пергаментом, змастити вершковим маслом і вилити рівним шаром тісто. Випікати в духовці від 5 хв. до 15 хв.
  3. Потім його потрібно вкрити вологим рушником на 5 хвилин.
  4. Розкрутити та змастити бісквіт варенням. Скрутити рулет і посипати цукровою пудрою або різними кондитерськими прикрасами, на свій смак.
  5. Порізати на шматочки й подати до столу.

Смачного!

Джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голоси
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Буду рада вашим думкам, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: