Субота, 23 Листопада

Цей салат з баклажанів готується дуже просто, а головне, без зайвого клопоту. На приготування салату з баклажанів ви потратите годину вашого часу. Завдяки тому, що салат готується швидко, він ще дуже смачний. Спробувавши його раз, ви будете кожного року його робити і не одну порцію. «Дніпро Регіон» ділиться рецептом, як приготувати салат з баклажанів.

Інгредієнти:

  • 5 кг баклажанів
  • 0,5 л води
  • 0,5 л рослинної олії
  • 0,5 л уксусу
  • 1 стакан цукру
  • 2 ст л солі
  • 5 шт солодкого перцю
  • 5 шт головок часнику
  • 3 шт гіркого перцю

Спосіб приготування:

  1. Воду, олію, цукор та сіль закип′ятити.
  2. Додати дрібно порізані солодкий та гіркий перці, часник.
  3. Влити уксус та сюди покласти порізані на 4-8 частин вздовж баклажани.
  4. Варити 10 хвилин до готовності, помішуючи.
  5. Киплячими розкласти в стерилізовані банки і закатати.
  6. акутати у щось тепле, наприклад у ковдру, та залишити на добу.

З даної пропорції ми отримуємо 6 л банок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: