Цей салат з баклажанів готується дуже просто, а головне, без зайвого клопоту. На приготування салату з баклажанів ви потратите годину вашого часу. Завдяки тому, що салат готується швидко, він ще дуже смачний. Спробувавши його раз, ви будете кожного року його робити і не одну порцію. «Дніпро Регіон» ділиться рецептом, як приготувати салат з баклажанів.
Інгредієнти:
- 5 кг баклажанів
- 0,5 л води
- 0,5 л рослинної олії
- 0,5 л уксусу
- 1 стакан цукру
- 2 ст л солі
- 5 шт солодкого перцю
- 5 шт головок часнику
- 3 шт гіркого перцю
Спосіб приготування:
- Воду, олію, цукор та сіль закип′ятити.
- Додати дрібно порізані солодкий та гіркий перці, часник.
- Влити уксус та сюди покласти порізані на 4-8 частин вздовж баклажани.
- Варити 10 хвилин до готовності, помішуючи.
- Киплячими розкласти в стерилізовані банки і закатати.
- акутати у щось тепле, наприклад у ковдру, та залишити на добу.
З даної пропорції ми отримуємо 6 л банок.