Вівторок, 26 Листопада

Смачна та легка страва з кабачків, які виходять дуже соковитими, ситними та ароматними. Рулетики із кабачків з сиром у духовці підійдуть, як для щоденного вживання, так і для святкого столу. Як  швидко приготувати рулетики із кабачків читайте в матеріалі «Дніпро Регіон».

Інгредієнти:

  • Кабачки – 2 шт. (1 кг);
  •  Сир 9% – 200 г;
  •  Сир – 150 г;
  •  Томатний сік – 250 г;
  •  Цукор – за смаком;
  •  Часник – 2 зубчики;
  •  Яйце – 1 шт.;
  •  Часник – 1 шт.;
  •  Сіль, чорний мелений перець – до смаку.

Приготування:

  1. Нарізати кабачки на довгі тонкі смужки.
  2.  Посолити, змастити олією.
  3.  Випікати 15-20 хвилин при температурі 200 градусів.
  4.  Сир натерти на тертці.
  5.  Змішати половину сиру з сиром, подрібненим часником, дрібно нарізаним кропом та яйцем.
  6.  Додати сіль та чорний мелений перець за смаком.
  7.  На смужку кабачка покласти начинку, згорнути у рулет.
  8.  Викласти у форму, змащену олією.
  9.  Томатний сік посолити і поперчити до смаку, додати трохи цукру, щоб збалансувати кислоту томатного соку.
  10.  Залити рулетики томатним соком.
  11.  Посипати тертим сиром.
  12.  Випікати 15-20 хвилинпри температурі 200 градусів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: