Смачна та легка страва з кабачків, які виходять дуже соковитими, ситними та ароматними. Рулетики із кабачків з сиром у духовці підійдуть, як для щоденного вживання, так і для святкого столу. Як швидко приготувати рулетики із кабачків читайте в матеріалі «Дніпро Регіон».
Інгредієнти:
- Кабачки – 2 шт. (1 кг);
- Сир 9% – 200 г;
- Сир – 150 г;
- Томатний сік – 250 г;
- Цукор – за смаком;
- Часник – 2 зубчики;
- Яйце – 1 шт.;
- Часник – 1 шт.;
- Сіль, чорний мелений перець – до смаку.
Приготування:
- Нарізати кабачки на довгі тонкі смужки.
- Посолити, змастити олією.
- Випікати 15-20 хвилин при температурі 200 градусів.
- Сир натерти на тертці.
- Змішати половину сиру з сиром, подрібненим часником, дрібно нарізаним кропом та яйцем.
- Додати сіль та чорний мелений перець за смаком.
- На смужку кабачка покласти начинку, згорнути у рулет.
- Викласти у форму, змащену олією.
- Томатний сік посолити і поперчити до смаку, додати трохи цукру, щоб збалансувати кислоту томатного соку.
- Залити рулетики томатним соком.
- Посипати тертим сиром.
- Випікати 15-20 хвилинпри температурі 200 градусів.