Вівторок, 26 Листопада

Обов’язково влітку закрийте на зиму кукурудзу. Її можна сміливо додавати в салати, піци та інші страви. Вона виходить дуже смачною та ароматною. Як законсервувати кукурудзу на зиму, розповість «Дніпро Регіон».

Склад:

  • Кукурудза – 6 кочанів;
  • Часник – 10 зубчиків;
  • Гострий перець – 2 шт.;
  • Кухонна сіль – 160 г;
  • Перець горошком – чайна ложка;
  • Питна вода – 2 л.

Покроковий рецепт:

  1. Відварити кукурудзу.
  2. Зріжте зерна за допомогою ножа.
  3. Наріжте часник пластинками.
  4. Гострий перець очистіть і наріжте кільцями.
  5. Змішайте кукурудзу, часник і перець.
  6. Розчиніть сіль у воді та залийте кукурудзу.
  7. Зверху покладіть марлю та прес.
  8. Залишіть кукурудзу маринуватися чотири дні за кімнатної температури.
  9. Іноді пробуйте кукурудзу на смак, якщо солі достатньо, модно перекладати її в стерильні банки і закривати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: