Обов’язково влітку закрийте на зиму кукурудзу. Її можна сміливо додавати в салати, піци та інші страви. Вона виходить дуже смачною та ароматною. Як законсервувати кукурудзу на зиму, розповість «Дніпро Регіон».
Склад:
- Кукурудза – 6 кочанів;
- Часник – 10 зубчиків;
- Гострий перець – 2 шт.;
- Кухонна сіль – 160 г;
- Перець горошком – чайна ложка;
- Питна вода – 2 л.
Покроковий рецепт:
- Відварити кукурудзу.
- Зріжте зерна за допомогою ножа.
- Наріжте часник пластинками.
- Гострий перець очистіть і наріжте кільцями.
- Змішайте кукурудзу, часник і перець.
- Розчиніть сіль у воді та залийте кукурудзу.
- Зверху покладіть марлю та прес.
- Залишіть кукурудзу маринуватися чотири дні за кімнатної температури.
- Іноді пробуйте кукурудзу на смак, якщо солі достатньо, модно перекладати її в стерильні банки і закривати.