Вівторок, 26 Листопада

Печені яблука – той самий простий та улюблений багатьма осінній десерт. Крім іншого, це ще й корисна страва, яка не шкодить фігурі так, як пироги та інша випічка. Як приготувати найсмачніші печені яблука з сиром, але трохи інакше, розповість «Дніпро Регіон».

Для приготування потрібно:

  • 500 гр сиру;
  • 1 яйце;
  • 1 ст. л. маку;
  • 1 ст. л. меду;
  • яблука;
  • горіхи та кориця до смаку.

Спосіб приготування:

1. Змішайте в мисці сир, мак, яйце та мед і залиште настоюватися на 10 хвилин. Це потрібно для того, щоб мак увібрав у себе надлишки рідини.

2. Чисті яблука потрібно очистити від серцевини та від шкірки теж.

3. Натираємо фрукти на великій тертці і змішуємо з сирною сумішшю.

4. Застилаємо лист або форму для запікання пергаментом або змащуємо вершковим маслом. Викладаємо суміш і рівномірно розподіляємо по поверхні.

Можна посипати для смаку подрібненими горіхами або корицею до смаку.

5. Розігріваємо духовку до 200 градусів Цельсія та випікаємо десерт 30 хвилин.

По готовності дістаємо і чекаємо, коли запіканка охолоне і вбереться сік від сиру та яблук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: