Субота, 23 Листопада

Простий спосіб приготування смажених грибів. Цей рецепт глив приваблює не лише своєю легкістю, але й тим, наскільки смачними вони виходять. Причому потрібний мінімум інгредієнтів, розповідає «Дніпро Регіон». 

Нам знадобиться:

  • Гливи – 300 г;
  • цибуля – 1 штука;
  • зелень – пучок;
  • рослинна олія – 1 столова ложка.

Спосіб приготування:

  1. Дуже ретельно миємо гриби, а потім зрізаємо ножем нижню частину ніжки. Далі ріжемо гливи на середні шматочки, не надто дрібно, але й не надто крупно.
  2. Після великими шматками нарізаємо цибулю та подрібнюємо зелень. Переходимо до смаження. Спочатку до сковорідки на 3-4 хвилини відправляється цибуля, потім гриби. Все перемішуємо і смажимо ще 15 хвилин, після чого солимо і додаємо улюблену зелень – це може бути як кріп, так і петрушка.
  3. Тепер потрібно знову все ретельно перемішати та дати потомитися ще кілька хвилин. Приготовлені таким способом гливи виходять дуже смачними та ароматними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: