Простий спосіб приготування смажених грибів. Цей рецепт глив приваблює не лише своєю легкістю, але й тим, наскільки смачними вони виходять. Причому потрібний мінімум інгредієнтів, розповідає «Дніпро Регіон».
Нам знадобиться:
- Гливи – 300 г;
- цибуля – 1 штука;
- зелень – пучок;
- рослинна олія – 1 столова ложка.
Спосіб приготування:
- Дуже ретельно миємо гриби, а потім зрізаємо ножем нижню частину ніжки. Далі ріжемо гливи на середні шматочки, не надто дрібно, але й не надто крупно.
- Після великими шматками нарізаємо цибулю та подрібнюємо зелень. Переходимо до смаження. Спочатку до сковорідки на 3-4 хвилини відправляється цибуля, потім гриби. Все перемішуємо і смажимо ще 15 хвилин, після чого солимо і додаємо улюблену зелень – це може бути як кріп, так і петрушка.
- Тепер потрібно знову все ретельно перемішати та дати потомитися ще кілька хвилин. Приготовлені таким способом гливи виходять дуже смачними та ароматними.