Новий пікантний салат. Записуйте рецепт оригінального салату. Родзинка полягає у заправці власного приготування. Такий салат готується без жодної краплі майонезу. Як приготувати смакоту, розповість Дніпро Регіон
Інгредієнти
- копчена курка – 200 г
- тонкий лаваш
- морква – 1-2 шт.
- зелень
Інгредієнти до заправки
- рослинна олія – 200 мл
- оцет – 1 столова ложка
- гірчиця в зернах – 1 столова ложка
- цукор – 1 чайна ложка
- сіль – 0,5 чайної ложки
- жовток
Приготування салату без майонезу
- Натерти моркву “по-корейськи” на спеціальну терку.
- Обсмажити її на олії протягом 3 хвилин.
- Викласти моркву в салатницю і лишити вистигати.
- Тим часом нарізати лаваш тонкими смужечками. Додати до вистиглої моркви.
- Листя салату нарізати тонкими смужками й додати до решти інгредієнтів.
- Копчену курку порізати кубиками.
- Для приготування заправки слід покласти в чашу блендера олію, гірчицю в зернах, цукор, сіль, сирий жовток яйця та оцет. Добре збити суміш у блендері.
Усі інгредієнти залити заправкою та ретельно перемішати. Салат готовий! Смачного!