Неділя, 5 Травня

Кабачки можуть стати основним інгредієнтом страви, яка прикрасить святковий стіл. Закусочний торт з кабачків рекомендується приготувати заздалегідь, щоб він просочився соусом майонезно-чесночним.

Складові для закусочного торту:

  • кабачки – 700-800 г;
  • курячі яйця – 3 шт.;
  • пшеничне борошно – 1 склянка;
  • олія – 2 ст. л.;
  • помідори – 2 шт.;
  • майонез – 5 ст. л.;
  • часник – 2-3 зубчики;
  • сіль, спеції, зелень – до смаку

Спосіб приготування закусочного торту:

  1. Якщо у кабачків груба шкірка та насіння, видаліть їх. Натріть м’якоть кабачків на великій тертці, відіжміть і злийте зайву рідину.
  2. Додайте до кабачків яйця, сіль та спеції. Перемішайте.
  3. Порціями всипайте в кабачки борошно ретельно перемішуючи. Повинна вийти маса, що нагадує по густоті тісто для оладок.
  4. Розігрійте на вогні сковороду, змастіть її олією. Викладаючи на сковороду кабачкове тісто, розрівнюйте його, щоб одержати рівні млинці.
  5. Смажте кабачкові млинці з двох сторін на середньому вогні, остудіть млинці.
    Для соусу подрібніть часник та зелень, додайте майонез. Приправте сіллю та спеціями до смаку, перемішайте.
  6. Наріжте помідори тонкими кружальцями.
  7. Зберіть торт: змастіть кабачковий млинець майонезно-чесночним соусом, викладіть кружечки помідорів, зверху помістіть другий млинець.
  8. Повторіть ці дії у тій самій послідовності.
  9. Готовий торт прикрасьте зеленню.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: