Неділя, 19 Травня

Стан організму залежить від продуктів, які вибирає людина. Є їжа, яка провокує виникнення печії. З проблемою може зіткнутися навіть людина із добрим здоров’ям.

Продукти, які не можна вживати при печії:

не можна їсти надто багато хлібобулочних виробів. Солодкі булки та білий хліб збільшують кислотність шлунка. При цьому м’які та свіжі продукти є більш небезпечними. Бажано трохи підсушувати продукт, щоб знизити ризик появи печії;

не можна вживате жирне м’ясо.

Також, якщо у вас захворюванність на гастроезофагеальну рефлюксну хворобу або підвищену кислотність шлунка, то треба з обережністю ставитися до цитрусових, кави, шоколаду, цибулі та часнику. Варто відмовитися від спиртного та гострого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: