Субота, 23 Листопада
Якщо у вас вдома немає духовки, а дуже хочеться приготувати тортик, не нервуйте! Приготувати смаколик дуже просто. Смачний торт «Пломбір» із вершковим кремом можна приготувати навіть без духовки, за бабусиним рецептом. Якщо у класичному варіанті торта основою є тонкі коржі, то у спрощеній версії використовують пісочну базу — пісочне тісто перетворюють на крихту на сковороді, повідомляє  Дніпро Регіон.

Торт «Пломбір» без духовки

Для тіста:

  • Цукор — 70 г;
  • Борошно -250 г;
  • Масло вершкове — 150 г.

Для крему:

  • Сметана — 500 г;
  • Яйця — 2 шт.;
  • Крохмаль — 2 ст.л.;
  • Масло — 50 г;
  • Ванільний цукор — 1 упаковка;
  • Цукор — 150 г.

Інгредієнти для тіста змішати. Масло попередньо натерти на тертці. Розтерти у крихту.
Крихту підсмажити на сухій гарячій сковороді до золотистого кольору.
Приготувати крем. Інгредієнти, крім масла, змішати, нагріти, поставити на вогонь і постійно перемішуючи, довести до загустіння. Додати масло. Остудити.
На тарілку викласти тонким шаром крихту, потім крем, далі знову крихту і знову крем. Повторити, останнім шаром має бути крем. Прикрасити верх (наприклад, тертим шоколадом). Залишити у холодильнику.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: