Вівторок, 7 Травня

На тлі поширення коронавируса українці масово скуповують крупи. М’ясо купують рідше, але якщо паніка не вщухне – на нього буде ажіотаж. Першими спорожніють полиці з курятиною. Таку думку в коментарі УНН висловив економічний експерт Олександр Охріменко, повідомляє “Дніпро Регіон“.

За його словами, курятина — найбільш популярний вживаний вид м’яса в Україні.

“Бо курятина найдоступніша в ціні, а ще — її легко готувати. Українці економлять гроші, а тим більше — в умовах поширення коронавируса. Ажіотажу на курятину поки немає, є ажіотаж на крупи. Але якщо паніка буде рости — то українці розберуть курятину, а вже потім всі інші види м’яса “, — вважає він.
Свинина і яловичина дорожче, ніж курятина, продовжив експерт.

“Тому ці види м’яса купують менше. Люди економлять кошти”, — додав Охріменко.

А ще — в Україні досить популярні курячі субпродукти, каже експерт. Знову ж таки — через їх доступності в ціні, додав Охріменко.

Як відомо, інфекція коронавируса не передається через їжу. Але краще вибирати герметично упаковане м’ясо. І не на стихійних ринках — а в магазині, рекомендує лікар-інфекціоніст і імунолог Олександр Карлівський.

“Тому що з таким м’ясом контактувало менше людей. А ще — треба обов’язково піддати м’ясо термічній обробці. Це не тому що коронавірус — це базові умови безпечного харчування”, — додав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: