Субота, 21 Грудня

Цей салат готується за рецептурою звичайного вінегрета, але є одна відмінність – кілька. Вінегрет – страва осіні, і зараз вже час починати його готувати. Як приготувати вінегрет з кількою, розповість «Дніпро Регіон».

Інгредієнти:

  • Солоні огірки 4 шт.;
  • Зелений горошок (заморожений) 200г;
  • Кілька пряного посолу 200г;
  • Картопля 6 шт.;
  • Морква велика 2 шт.;
  • Буряк 2 шт.;
  • Соняшникова олія 50 мл;
  • Нерафінована соняшникова олія 30 мл;
  • Зелена цибуля 1 пір’їнка.

Як приготувати вінегрет з кількою

1. Вимиті та сухі овочі: картопля, буряк та морква полити соняшниковою олією та загорнути у фольгу. Відправити в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку та запікати до готовності. Готові овочі треба остудити. Овочі очистити від шкірки і нарізати середнім кубиком, моркву та картопля перекласти в одну миску, а буряки – в іншу.

2. Солоні огірки нарізати середнім кубиком. Заморожений зелений горошок обдати окропом та потримати 5 хвилин. У кільки відрізати голову, прибрати начинки, надрізати навпіл, але не до кінця, і розправити її. Окремо заправити буряк і моркву з картоплею нерафінованою олією по 15 мл.

3. З’єднати інгредієнти: до моркви з картоплею перекласти огірки, горошок та перемішати. В самому кінці додати буряк і акуратно перемішати.

Сервірування:

Перекласти вінегрет на декоративну тарілку, викласти зверху кільку та прикрасити дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: