Вівторок, 7 Травня

Оладки з капусти – дуже просте і водночас смачне частування. Приготувати їх можна за цим рецептом і подати на стіл зі сметаною як окрему страву або до будь-якої м’ясної страви розповідає «Дніпро Регіон».

Інгрідієнти для оладок з капусти:

400 г капусти, 200 мл кефіру, 1 яйце, 1 цибулина, 4 столові ложки борошна, 10 г розпушувача і сіль за смаком.

Приготування оладок з капусти:

Капусту дрібно шаткуємо, солимо і віджимаємо руками.
Цибулю трьом на тертці і додаємо до капусти.

До маси додаємо кефір, яйце, борошно, розпушувач і перемішуємо.

Тісто за консистенцією має вийти як сметана.

Тепер розігріваємо сковорідку, наливаємо олії і смажимо оладки на середньому вогні до золотаво-коричневого кольору.

Готові оладки викладаємо на паперові рушники, щоб вони вбрали жир, і через 10-15 хвилин подаємо на стіл зі сметаною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: