П’ятниця, 3 Травня

Кабачки можна додавати до складу багатьох десертів, адже нейтральний смак цього овочу робить будь-яку страву більш соковитою і корисною. Готуючи звичні яблучні оладки, додайте в них кабачок, і у вас вийде чудовий десерт, який з радістю будуть їсти навіть діти.

Оладки з кабачків та яблук

Інгредієнти:

  • кабачки – 500 г
  • борошно – 250 г
  • цукор – 150 г
  • яйця – 2 шт.
  • яблуко – 2 шт.
  • рослинна олія – 80 мл
  • сіль – 1/4 ч. л.
  • сода – 1/4 ч. л.

Помийте і очистіть яблука і кабачки від шкірки та насіння, натріть на дрібній тертці. Залиште на деякий час, щоб стікла зайва рідина з кабачків.

Готове пюре змішайте з цукром, просіяним борошном, сіллю, содою і яйцями. Все ретельно перемішайте.

Розігрійте сковороду, налийте олію, ложкою викладайте оладки, смажте до готовності, по 2 хвилини з кожного боку.

Готові оладки викладіть на паперові рушники, щоб весь жир стік.

Подавайте оладки гарячими разом зі сметаною або грецьким йогуртом. Десерт можна прикрасити дрібно нарізаними скибками яблук і посипати корицею.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

3 1 голос
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: