Кабачки можна додавати до складу багатьох десертів, адже нейтральний смак цього овочу робить будь-яку страву більш соковитою і корисною. Готуючи звичні яблучні оладки, додайте в них кабачок, і у вас вийде чудовий десерт, який з радістю будуть їсти навіть діти.
Оладки з кабачків та яблук
Інгредієнти:
- кабачки – 500 г
- борошно – 250 г
- цукор – 150 г
- яйця – 2 шт.
- яблуко – 2 шт.
- рослинна олія – 80 мл
- сіль – 1/4 ч. л.
- сода – 1/4 ч. л.
Готове пюре змішайте з цукром, просіяним борошном, сіллю, содою і яйцями. Все ретельно перемішайте.
Розігрійте сковороду, налийте олію, ложкою викладайте оладки, смажте до готовності, по 2 хвилини з кожного боку.
Готові оладки викладіть на паперові рушники, щоб весь жир стік.
Подавайте оладки гарячими разом зі сметаною або грецьким йогуртом. Десерт можна прикрасити дрібно нарізаними скибками яблук і посипати корицею.
Смачного!