Четвер, 28 Листопада

Окрошка на кефірі виходить дуже смачною, легкою і по-літньому освіжаючою. «Дніпро Регіон» пропонує приготувати цю страву і вона вам обов’язково сподобається.

Окрошку на кефірі можна готувати без додавання ковбаси, але за бажання її можна додати.

Для приготування окрошки на кефірі (на 3-літрову каструлю) знадобиться:

  • 4 середніх варених картошини;
  • 2 відварені яйця;
  • 1 середній огірок;
  • 4 редиски;
  • зелень: 1 пучок зеленої цибулі та 1 пучок свіжого кропу;
  • 4 ст. л. майонезу;
  • 4 ст. л. сметани;
  • 0,5 літра кефіру жирністю 3,5%;
  • 1,5 літра холодної кип’яченої води;
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Картопля та яйця відварити до готовності. Картоплю очистити від шкірки, яйця – від шкаралупи.
  2. Огірок, редис та зелень вимити. Картоплю, яйця, огірок і редис нарізати дрібними кубиками.
  3. Цибулю та кріп дрібно нарізати і додати до нарізаних овочів та яйців.
  4. Додати сметану та майонез.
  5. Посолити злегка та ретельно перемішати.
  6. Додати в крошку кефір і ще раз перемішати.
  7. Помішуючи, поступово додавати воду, тим самим регулюючи густину окрошки.
  8. Спробувати на смак. Якщо солі не вистачає – додати і ще раз перемішати.
  9. Готову смачну окрошку на кефірі прибрати в холодильник на годину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: