Як приготувати огірки малосольні «по-швидкому в пакеті». Ви тільки уявіть: свіжі огірки соляться насухо, без розсолу або маринаду, і досить таки через невеликий проміжок часу, приблизно через годину, вони стають на смак малосольними. Т

Інгредієнти

  1. Свіжі огірки — 1 кг (бажано вибирати не великі)
  2. Кухонна сіль — 1 ст. ложка
  3. Кріп свіжий — 1 пучок
  4. Часник — 1-2 зубчики

Для приготування знадобиться

  1. Миска
  2. Обробна дошка
  3. Гострий ніж
  4. Поліетиленовий пакет

Приготування

Крок 1: Підготувати інгредієнти.

Виявляється, малосольні огірки можна покуштувати в будь-який час року. Адже зараз абсолютно в будь-якому супермаркеті продаються свіжі соковиті огірки. Малосольні огірки і приємні тим, що відрізняються від класичних солоних терміном приготування, а так само для нас важливий спосіб засолювання.  Цей рецепт в поліетиленовому пакеті відомий досить таки давно.

Першовідкривача, який здогадався так робити ніхто вже й не згадає. Все геніальне просто – свідчить відома фраза. Отже, приступимо.

Промиваємо огірки проточною водою, зрізаємо обидва кінчики. Якщо у нас тільки великі огірки, можна їх порізати на чотири частини.

Крок 2: Готуємо малосольні огірки.

В поліетиленовий пакет ставимо огірки, засипаємо кріп і часник, додаємо сіль (столова ложка обов’язково повинна бути без гірки). Зав’язуємо пакет щільно, при бажанні можна загорнути ще один. Ретельно струшуємо. Кухонна сіль, часник і кріп повинні рівномірно покрити поверхню огірків. Далі відправляємо поліетиленовий пакет з огірками в холодильник на 1 годину. Бажано його за цей час кілька разів струшувати. Це необхідно для більш рівномірного засолювання.

Крок 3: Подаємо огірки малосольні «по-швидкому в пакеті».

Після зазначеного часу малосольні огірочки готові. З пакету буде йти ароматний апетитний запах. Огірки виходять міцними, хрусткими і смачними. Цей рецепт виправдовує себе, що у нас виходять дійсно малосольні огірки.  І від різноманітності страв, які можна приготувати з них  голова йде обертом. По всьому світу огірки додають у салати, бутерброди, тушкують в рагу з овочів, навіть фарширують. Деякі кулінари навіть придумали рецепт солодких огірків, вони їх вимочують в солодкому сиропі. Смак кажуть неповторний.  Але і використовувати такі солодкі огірки можна, звичайно ж, тільки у вигляді десерту.

Поради:

— Малосольні огірки по своїх властивостях набагато корисніші за солоних, бо у них менше кількості солі і більше корисних для організму речовин.

Якщо у вас в будинку є чоловіки, раджу додати потовчений червоний перець стручком. Зовсім небагато, але зате він додасть тонку гостроту і пікантність страві.

Джерело – http://cookery.com.uа

Раніше ми писали У Дніпрі за останній тиждень змінилися ціни на основні продукти харчування (ВІДЕО)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голоси
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Буду рада вашим думкам, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: