Німецький пиріг з сосисками. Цей пиріг – справжня знахідка для тих, хто любить прості, але ситні страви. Він поєднує в собі м’яке дріжджове тісто, соковиті сосиски та ароматні спеції, створюючи неповторний смак, який нагадує про затишні німецькі паби. Про це повідомляє Дніпро Регіон.
Складові:
Тісто:
125 г води
225 г борошна
15 г свіжих / 5 г сухих дріжджів
1,5 ч.л цукру
0,5 ч.л солі
1 ст.л олії
Начинка:
1 цибуля
1 морква
500 г кислої капусти
Трошки цукру, чорний перець
3 яйця
100 вершків або сметани
70 г тертого сиру
1 пачка Дюссельдорфських сосисок
Готуємо начинку:
На сковороді обсмажити цибулю і моркву, додати капусту, цукор, перець, додати води, і тушкувати до готовності
Готуємо тісто:
В теплій воді розчинити дріжджі і цукор залишити на 10 хвилин, додати сіль. воду з дріжджами, олію і замісити тісто, коли тісто збільшиться в об’ємі в 2 рази розкатати його і викласти в форму діаметром 25 см, сформувавши невеличкі бортики, в цей кошик із тіста викласти капустяну начинку і залити заливкою, для її приготування збити яйця з вершками і тертим сиром, сосиски розрізати вздовж , розкласти асиметрично.
Випікати при 180°С 30 хвилин. Дати пирогу вистигнути.
Смачного!