Неділя, 8 Вересня

Відбивні у цибульному клярі – соковиті, смачні, пікантні, а саме головне, чудово поєднуються з будь-яким гарніром. Рецептом приготування незрівнянних відбивних у цибульному клярі ділиться Дніпро Регіон.

Інгрідієнти:

  • Філе куряче – 700 г

Для кляра:

  • Яйце куряче – 4 шт.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний
  • Борошно – 4 ст. л.
  • Цибулина велика – 1 шт.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе нарізати на шматки та відбити. Посолити, поперчити і відкласти, щоб трохи промаринувалось.
  2. .Робимо кляр. На середній тертці натираємо велику цибулину (можна подрібнити у блендері). Додати яйця, майонез, сметану, сіль та перець. Поступово додаємо борошно. Усі перемішуємо до однорідної маси.
  3. Обмочуємо м’ясо в кляр і обсмажуємо на олії під кришкою.
  4. Викладаємо на блюдо, прикрашаємо за бажанням листтям салату.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: