Відбивні у цибульному клярі – соковиті, смачні, пікантні, а саме головне, чудово поєднуються з будь-яким гарніром. Рецептом приготування незрівнянних відбивних у цибульному клярі ділиться Дніпро Регіон.
Інгрідієнти:
- Філе куряче – 700 г
Для кляра:
- Яйце куряче – 4 шт.
- Майонез – 3 ст. л.
- Сметана – 3 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний
- Борошно – 4 ст. л.
- Цибулина велика – 1 шт.
Спосіб приготування:
- Куряче філе нарізати на шматки та відбити. Посолити, поперчити і відкласти, щоб трохи промаринувалось.
- .Робимо кляр. На середній тертці натираємо велику цибулину (можна подрібнити у блендері). Додати яйця, майонез, сметану, сіль та перець. Поступово додаємо борошно. Усі перемішуємо до однорідної маси.
- Обмочуємо м’ясо в кляр і обсмажуємо на олії під кришкою.
- Викладаємо на блюдо, прикрашаємо за бажанням листтям салату.