Неділя, 8 Вересня

Пишні, рум’яні, м’які оладки прикрасять будь-яке чаювання. Їх люблять і дорослі, і діти, але ось невдача – не у всіх господарок вони виходять ідеальними. Якщо і у вас замість ніжних і пористих оладок виходять гумові коржики, переконайтеся, що ви не робите одну з трьох наступних помилок. Як зробити оладки пишними та пористими порадами поділиться «Дніпро Регіон».

По-перше, не варто додавати в тісто велику кількість яєць. Тут працює правило: що менше, то краще. Ідеальне співвідношення – 1 яйце на кожен 0,5-0,7 л рідини. Можна використовувати рідкий інгредієнт на вибір або змішувати їх (кефір, молоко, воду, сироватку).

По-друге, додайте в тісто достатню кількість олії. Якщо його мало, млинці «доберуть» його з жирної сковорідки, а на смакових якостях це, на жаль, не позначиться позитивно. Крім того, оладки не піднімуться і будуть плоскими. Щоб вони вийшли ідеальними, на 0,4-0,7 л рідини необхідно додавати 1 столову ложку олії.

По-третє, дайте тісту відпочити 10 хвилин після замішування. Борошно за цей час встигне набухнути, і оладки вийдуть неймовірно пишними, пористими та ніжними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: