П’ятниця, 3 Травня

Зелений борщ зі щавлю – ідеальна страва для обіду в період літньої спеки. Злегка кислуватий на смак борщ легко засвоюється, не навантажує ШКТ і насичує організм цінними вітамінами та мікроелементами.

Зелений борщ зі щавлю

Інгредієнти:

  • 1 л м’ясного або овочевого бульйону
  • 3 картоплі
  • 2,5 ст. л. рису
  • 0,5 пучка свіжого або замороженого щавлю
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 1 яйце
  • спеції за смаком
  • 1 пучок свіжої зелені

Спосіб приготування:

Поставте каструлю з бульйоном (можна замінити простою водою) на плиту, доведіть до кипіння, всипте нарізану кубиками картоплю. Після закипання рідини, варіть кілька хвилин, а потім додайте промитий рис.

Тим часом, на соняшниковій олії обсмажте до готовності подрібнену цибулю з морквою. Свіже куряче яйце збийте виделкою в невеликій мисці. Листя щавлю наріжте тонкими смужками.

Коли картопля і рис зваряться, перекладіть в каструлю овочеву піджарку. Перемішайте і варіть кілька хвилин. Відправте в бульйон подрібнений щавель, а через три хвилини тонкою цівкою при постійному помішуванні влийте збиту яєчну масу.

Приправте зелений борщ спеціями на свій смак, додайте дрібно порізану зелень. Накрийте каструлю кришкою, зніміть з плити і залиште настоюватися хвилин на 15. Подавайте гарячим зі сметаною.

Смачного!

Раніше ми писали Рибак з Дніпра Павло Мосейчук під водою поборов сома більшого за людський зріст (ФОТО)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: