Понеділок, 6 Травня

Кабачки часто консервують на зимуяк правилоу складі салатів та інших закусокТимхто віддає перевагу нестандартним заготівкамможе зацікавити рецепт варення з кабачків.

Складові варення з кабачків:

кабачки – 1 кг;
цукор – 1 кг;
лимон – 1 шт.;
лимонна кислота (порошок) – 5 г.

Спосіб приготування:

  1. Очистіть кабачки від шкірки та насіннянаріжте м’якоть невеликими шматочкамиЗасипте нарізані кабачки цукромзалиште на годину.
  2. Вимийте та наріжте лимонне знімаючи цедруВидаліть кісточки.
  3. Поставте каструлю з кабачками на середній вогоньдоведіть до кипінняДодайте лимонну кислоту та нарізаний лимон.
  4. Зніміть каструлю з вогню і дайте її охолонути до кімнатної температури.
  5. Поверніть каструлю на вогоньдоведіть повторно до кипіння і знову остудіть.
  6. Востаннє доведіть вміст каструлі до кипінняРозлийте кипляче варення по стерилізованих банках, закрийте кришками.

Солодкі страви з овочів можуть урізноманітнити повсякденне меню.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: