П’ятниця, 22 Листопада

Захоплюючий світ кулінарії завжди пропонує нам нові смакові відкриття, але деякі страви залишаються вічними класиками. Однією з таких страв є курячий шніцель – хрустка скоринка, соковите м’ясо всередині – ідеальне поєднання для будь-якого обіду або вечері. Як приготувати курячий шніцель, розповість Дніпро Регіон.

Інгредієнти:

– Куряче філе-3-4 шт.
– Панірувальні сухарі-1 склянка
– яйця – 2 шт.
– молоко – 50 мл.
– Сіль – за смаком
– Рослинна олія – для смаження

Приготування:

1. Відбиваємо куряче філе з двох боків. Солимо
2. Розбиваємо в миску 2 яйця, солимо і збиваємо з молоком вилочкою до однорідності.
3. В окрему ємність висипаємо панірувальні сухарі.
4. Куряче філе надрізаємо і відбиваємо – виходить великий шніцаль. Його потрібно посолити та поперчити.
5. Занурюємо шницель у яєчну суміш, потім у сухарі та на добре розігріту сковороду з олією
6. Обсмажуємо із двох сторін на середньому вогні

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: