Італійський смак єднання. Як у Павлограді готували справжні італійські страви. У Центрі надання соціально-психологічних послуг розповіли, як павлоградці готували пасту з італійським шефом шеф-кухарем Paolo Brescia. Про це повідомляє Дніпро Регіон з посиланням на Павлоградську міськраду.
Сьогодні ми разом із нашими ветеранами занурилися в атмосферу справжньої Італії – взяли участь у майстер-класі з приготування пасти під керівництвом італійського шеф-кухаря.
Від замішування тіста до фінального штриха у вигляді ароматного соусу – кожен з учасників зміг відчути себе справжнім кухарем. А головне – це був не просто кулінарний процес, а можливість разом творити, спілкуватися та насолоджуватися результатом власної роботи.
Коли всі почали куштувати страву, стало зрозуміло – їжа справді об’єднує. Тепла атмосфера, командна робота та нові враження зробили цей день особливим.
Дякуємо шефу за натхнення та всім учасникам за чудову енергію! Попереду ще багато цікавих подій.