Субота, 4 Травня

Відомо, що солодке піднімає настрій, дає відчуття приливу сил та нормалізує гормональний фон у жіночок. А якщо це смачненький кусочок медовика – то це просто казка. Дніпро Регіон поділиться з читачами кулінарними секретами ідеального медовика від відомого дніпровського кондитера Таміли Уварової.

  •  Основний секрет – правильна випічка коржів. Мед для виробу краще брати рідкий, щоб легко замішувалося тісто.
  • Сорт меду краще вибирати світлий, темний має більш виражений характерний смак, що сильно стане помітно в торті.
  • Найвиграшніший крем для торта – сметанний.
  • Щоб не розчаруватися результатом, краще використовувати жирну сметану, а замість цукру використовувати цукрову пудру.
  • Розкачувати коржі потрібно, коли тісто ще тепле. Робити це треба швидко, щоб воно не охололо.
  • Якщо замість соди застосовується розпушувач, тоді додавати його слід наприкінці замісу тіста.
  • Класичне тісто для медовика готується на водяній бані, що робить торт м’яким та пухнастим.
  • Збирати торт починайте не з коржею, а з крему. Тобто на блюдо налийте крем і покладіть зверху корж, тому нижній корж буде значно м’якшим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: