Середа, 30 Квітня

Мариновані баклажини з цибулею та часником проста, популярна та затребувана заготовка із серії рецептів «На швидку руку». Як швидко та легко приготувати мариновані баклажани з цибулею та часником, розповість «Дніпро Регіон».

Для маринування потрібні:
баклажан 4 шт
цибуля червона 1-2 шт
часник 5-6 зубчик
петрушка 10 гілочок
цукор 1 ст.
сіль 1 ч.л.
олія соняшникова 60 мл
оцет 9% 25 мл
лавровий лист
перець запашний
чорний перець

1) Баклажани очищаємо від шкірки і кладемо в киплячу, підсолену воду, даємо покипіти під закритою кришкою 3-5 хв.

2) Потім дістаємо баклажани з води і даємо їм охолонути.

3) У цей час нарізаємо цибулю півкільцями, рубаємо дрібно зелень, часник.

4) Робимо маринад з’єднавши масло, оцет, сіль і цукор.

5) Добре перемішуємо та відправляємо в холодильник на 4-6 годин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

5 1 голос
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Буду рада вашим думкам, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: