Субота, 23 Листопада

Маринована скумбрія з цибулею та гірчицею в домашніх умовах готується просто та швидко. Риба виходить в міру солоною, смачною, із приємним ароматом гірчиці. Як приготувати мариновану скумбрію з цибулею та гірчицею в домашніх умовах, розповість «Дніпро Регіон».

Складові:

  • Скумбрія – 2 шт (1 кг)

Розсіл:

  • Вода – 300 мл;
  • Лавровий лист – 1 шт;
  • Гірчиця (не гостра) – 2 ст.л;
  • Сіль – 35 г;
  • Цукор – 20 г;
  • Перець горошком – 1 ч.л.

Як приготувати мариновану скумбрію з цибулею та гірчицею в домашніх умовах:

  1.  Для розсолу з’єднати воду, цукор та сіль, поставити на вогонь і довести до кипіння. Зняти з вогню та додати лавровий лист, чорний перець з горошком і не гостру гірчицю. Розсіл добре перемішати і залишити до повного остигання. Тим часом скумбрію зачистити, промити та нарізати на порційні шматочки.
  2. Перекласти рибу в судочок або банку і залити охолодженим розсолом. за необхідності зверху поставити вантаж, якщо використовуєте судочок. Забрати в холодильник на добу. За добу риба готова.
  3. Подавати до столу зеленою цибулею і змастити невеликою кількістю олії. Для тривалого зберігання в холодильнику до семи днів рекомендовано перекласти в інший посуд, засипати цибулею та збризкати соком половинки лимона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: