Четвер, 28 Листопада

На прикінці травня в Україні розпочинається сезон спаржі. Спаржа має вигляд паличок насиченого зеленого кольору. Це низькокалорійний продукт з приємним смаком та хорошим складом вітамінів. Спаржа дуже корисна людям, які тримаються здорового харчування, «Дніпро Регіон» пропонує приготувати смажену спаржу.

Інгредієнти:

  • 400 г спаржі
  • Три зубки часнику
  • 30 г вершкового масла
  • Одна столова ложка оливкової олії
  • Лимон, сіль, перець, лимонна цедра – за смаком

Спаржа: корисні властивості, рекомендації до вживання та протипоказання

Спосіб приготування:

  1. Обрізаємо кінчики спаржі до трьох сантиметрів завдовжкию.
  2. Кипятимо воду в чайнику.Кладемо спаржу в широку каструлю й заливаємо її окропом.
  3. Варимо не більше семи хвилин (щоб не переварити).
  4. Солимо воду.
  5. Очищуємо та подрібнюємо часник.
  6. У сковороді на вогні розчиняємо вершкове масло.
  7. Додаємо ложку рослинного масла та подрібнений часник.
  8. Зливаємо воду зі спаржі.
  9. Засипаємо спаржу в сковорідку.Смажимо кілька хвилин на середньому (але трохи більшому до великого) вогні. Акуратно підкидаючи сковорідку, таким чином перевертаємо стебла спаржі.
  10. Подаємо до столу страву, поливаючи її лимонним соком. За смаком ще можемо додати трохи солі, перчимо та додаємо цедру лимона.За бажанням можна присипати страву твердим ароматним тертим сиром

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: