Неділя, 24 Листопада

М’яке печиво з яблуками простий рецепт у духовці. Печиво виходить таке смачне, що важко від нього відірватися. М’яке, ніжне, ароматне з яблучним смаком. Таке печиво не залишить байдужим нікого, ні дітей, ні дорослих. Залишається м’яким навіть наступного дня. Як приготувати м’яке печиво з яблуками “Зупинитись неможливо”, рецептом ділиться «Дніпро Регіон».

Складові

  • сіль – 1/4 ч. л.;
  • яблука – 2шт (300г);
  • яйце – 1 шт.;
  • борошно – 150 г;
  • вершкове масло – 60 г;
  • цукор – 5 ст. л.;
  • розпушувач – 0,5-1 ч. л.

Як приготувати м’яке печиво з яблуками:

  1. У миску кладемо ростоплене вершкове масло.
  2. Додаємо 5ст.л цукру, добре перетираємо, розбиваємо 1 яйце і знову перемішуємо.
  3. Додаємо просіяне борошно, трохи солі, половину ч. ложки розпушувача (якщо додавати соду, то її необхідно погасити оцтом).
  4. Замішуємо тісто, виходить як на кекси, навіть трохи густіше.
  5. 2 середніх чищених яблука нарізаємо кубиком, додамо в тісто і перемішуємо.
  6. Руками формуємо печиво, приблизно по неповній столовій ложці, змочуємо руки у воді, щоб тісто не липло до рук.
  7. Кладемо на лист застелений папером для випічки, на відстані один від одного, тому що печиво розтікається під час випічки.
  8. Випікаємо у розігрітій духовці при 180 градусах 15-17 хвилин до рум’яності.
  9. Даємо печиву охолонути, за бажанням можна посипати цукровою пудрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: