Середа, 15 Січня

Ледачі голубці запечені в духовці – це рецепт, коли не треба фарш загортати в капустний лист. Не треба вистачати багато часу на приготування голубців, завдяки тому що капуста нарізається слайсами. Як приготувати ледачі голубці в духовці розповсть «Дніпро Регіон».

Складові:

  • Капуста білокачанна 700 г
  • Фарш домашній (яловичина та свинина) 500 г
  • Цибуля ріпчаста 140 г
  • Морква 2 шт. 200 г
  • Помідори 2 шт. 250 г
  • Орегано сухий 1 ч. ложка
  • Часник сухий 1 ч. ложка
  • Сир 100 г
  • Сметана 15% 100 г
  • Петрушка 2 гілочки
  • Соняшникова олія 20 мл
  • Сіль
  • Перець

Як приготувати ледачі голубці запечені в духовці рецепт покроково

1. Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на великій тертці. На сковороду налити олію і злегка обсмажити цибулю. Потім додати моркву та обсмажити до золотистого кольору. Качан капусти нарізати круглими пластами та перекласти у форму для випікання. Кожен зріз капусти посолити, посипати орегано та сушеним часником.

2. Фарш змішати з обсмаженими овочами, посолити та поперчити, перемішати до однорідності. Перекласти на кожен зріз капусти та рівномірно розподілити по поверхні. Помідор нарізати слайсами і перекласти на фарш по 1 слайсу на кожен голубець, посолити і поперчити.

3. Форму з голубцями накрити фольгою та відправити в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Голубці дістати, прибрати фольгу та посипати дрібно натертим сиром кожен голубець. Потім відправити без фольги до духовки на 210 градусів на 5 хвилин. Сервірування: Голубці прикрасити листочками петрушки та подавати зі сметаною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: