Четвер, 19 Вересня

Лазання з баклажанів з яловичиною. Приготувати таку страву дуже просто. Записуйте покроковий рецепт, впевнені, страва сподобається навіть тим, хто не любить баклажани та яловичину. Можна сказати, це вишукана страва. Детальніше розповість Дніпро Регіон.

Інгредієнти:

Баклажани – 3 шт.
Фарш яловичий – 500 г.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Томати – 2 шт.
перетерті томати – 400 г.
Бринза – 200 гр.
Часник – 2 зубчики.
спеції (солодка паприка – 1 ч.л., копчена паприка – 1 ч.л, сіль/перець – за смаком).
Рослинна олія – для смаження
Зелень – для подачі.

Приготування:

1. Баклажани нарізати разом із шкіркою слайсами по 0,5 см, викласти на деко, змащене маслом і запікати 10 хв при 190 гр.
2. Паралельно обсмажити на олії фарш до потемніння з усіх боків, додати цибулю – ще 2 хв, потім часник і дрібно нарізані томати – гасити 4 хв.
3. Далі додати перетерті томати, сіль, перець та спеції – ще 2 хв.
4. Форму змастити олією та викласти шарами: баклажани, фарш у томатному соусі та поламана на дрібні шматочки бринза. І повторюємо шари по другому колу.
5. Випікати 25 хв. за 180 градусів. Подати із улюбленою зеленню.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: