Неділя, 8 Вересня

Обов’язково приготуйте на зиму квашену капусту із помідорами. Така закуска стане добрим доповненням святкового столу. Смак томатів та капусти просто приголомшливий. Як приготувати квашені помідори з капустою в одній банці, розповість «Дніпро Регіон».

Склад:

  • Капуста – 1 кг;
  • Свіжа морква – 1 шт.;
  • Зелені помідори – 15 шт.;
  • Питна вода – 1 л;
  • Кухонна сіль – 60 г;
  • Білий цукор – 10 г;
  • Запашний перець – 2 горошини;
  • Чорний перець – 10 горошин;
  • Листя лавра – 1 шт.

Покроковий рецепт:

  1. Натріть моркву.
  2. Наріжте капусту.
  3. Змішайте овочі.
  4. Приготуйте розсіл, розчинивши у воді цукор та сіль.
  5. У банку складіть спеції, капусту та томати шарами.
  6. Залийте капусту розсолом і залиште на кухні на п’ять днів.
  7. Щодня за допомогою дерев’яної шпажки проколюйте капусту, щоб виходив вуглекислий газ.
    Коли розсіл стане прозорим і закінчить витікати, відправте банку в холодильну камеру на добу. Це дозволить припинити процес бродіння.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: