Середа, 1 Травня

Як приготувати смачну квашену капусту. Скористайтесь нашим простим і роками перевіреним рецептом, повідомляє Дніпро Регіон.

Інгредієнти:​​

  • Капуста білокачанна – 1 кг
  • Морква – 1-3 шт
  • Часник (за бажанням) – 3-4 зубчики

Для заливки:

  • Цукор-пісок – 0,5 склянки
  • Сіль грубого помелу – 1 ст. л.
  • Вода – 500 мл
  • Перець чорний – 4-5 шт
  • Перець запашний – 3-4 шт
  • Олія – ​​0,5 склянки
  • Оцет столовий 9% – 10 ст. л.

Дуже простий рецепт

  1. Капусту нарізаємо тонкою, довгою соломкою. Моркву чистимо, миємо, тремо на великій тертці.
  2. Часник чистимо, пропускаємо через прес. Змішуємо в мисці всі овочі.
  3. У каструлю наливаємо воду, кип’ятимо. Всипаємо цукровий пісок, сіль, спеції, наливаємо масло та оцет. Перемішуємо. Кип’ятимо 1 хвилину.
  4. Гарячу заливку виливаємо в капусту. Зверху капусту накриваємо перевернутою тарілкою великого діаметра, на яку ставимо вантаж. Залишаємо настоюватися при кімнатній температурі.
  5. Через 4-5 годин швидка квашена капуста буде готова. Готову квашену капусту швидкого приготування перекладаємо в банки, накриваємо капроновими кришками й зберігаємо в холодильнику.

Джерело – https://maximum.fm/novini_t2

Раніше ми писали Не ризикуйте життям: кому категорично не можна їсти гарбуз

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: