Субота, 23 Листопада

Курячі крильця в пікантному медовому соусі здивують ваших гостей. Записуйте смачний рецепт, він дуже сподобається. Про це повідомляє Дніпро Регіон.

Інгредієнти:
Курячі крильця – 1 кг.
Сіль – 1 ч.л.
Перець – 1/2 ч.л.
Паприка копчена – 2 ч.л.
Оливкова олія – 1 ст.л.

Для соусу:
Кетчуп – 100-110 мл.
Мед – 60 мл.
Вершкове масло – 15 г.
Часник – 2-3 зубчики.

Приготування:
1. Курячі крильця промити і розрізати на 2 частини. Перекласти в миску крильця і додати оливкову олію, сіль, перець, копчену паприку, все змішати і викласти в один шар в форму, встелену пергаментом.
2. Перекласти в розігріту духовку до 200 градусів на 45-50 хвилин. Для соусу в каструлю додати кетчуп, мед, часник, масло. Поставити на вогонь і постійно помішувати до кипіння.
3. Як закипить, тоді відразу зняти з вогню. Соус охолодити і перелити в глибоку миску та перекласти в миску до соусу готові запечені крильця і перемішати все.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 0 голосів
Рейтинг статті

Раніше ми писали:

Дивіться ще

Підписатися
Сповістити про

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: