Італійська кухня славиться своєю простотою та вишуканістю. Куряча печінка по-міланськи – це чудова страва, яка поєднує в собі ніжність печінки та аромат середземноморських трав. Її легко приготувати, а результат перевершить ваші очікування. Про це повідомляє Дніпро Регіон.
Продукти:
● 600 г курячої печінки
● 150 г твердого сиру
● 2 помідори (200 г)
● 1 цибулина (150 г)
● 3-4 зубчики часнику, зелень
● Сіль, мелений чорний перець
⠀
Приготування:
Порізану кубиками цибулину пасерувати на олії, додати печінку, розрізану на 2-3 частини і смажити
близько 7 хвилин, помішуючи.
Печінку викласти в форму для запікання, посолити, поперчити, посипати подрібненою зеленню і часником.
Зверху викласти нарізані кубиками помідори, посипати тертим сиром, помістити форму в гарячу
духовку, запікати до розплавлення сиру.